رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی خوستار شد: محیط زیست پسماندهای صنعتی و کشاورزی را با جدیت پی گیری کند.

دکتر کاظم ندافی در خصوص پسماندهای صنعتی و کشاورزی اظهارداشت: در کشور ما درصد قابل توجهی از پسماندهای تولیدی قابل کمپوست و کود است و این در حالی است که بیش از 65 درصد از پسماندها به راحتی به کود تبدیل می شوند و می توان دوباره وارد چرخه مصرف نمود.

وی خاطرنشان ساخت: درصدقابل توجهی از پسماندها مانند شیشه و کاغذ قابل بازیافت هستند و بخش کمی از آنها ( مواد زائد) را نمی توان بازیافت کرد و بایستی دفع شوند بنابراین یک مدیریت تلفیقی لازم است که همه پتانسیل ها مورد بررسی قرار گیرد و نقش مشارکت و همکاری مردم با شهرداری در این بین حائز اهمیت و مورد تاکید است و بدون مشارکت مردم در این زمینه به توفیق نمی رسد.

ندافی ضمن اشاره به تولید پسماندهای خطرناک از جمله پسماندهای بیمارستانی و صنایع گفت: درحال حاضر بیش از 50 درصد تخت های بیمارستانی را تحت پوشش بی خطر سازی پسماند ها قرار داده ایم و همچنین مقرر شد تا پایان سال 92 در بیمارستانهای کل کشور پسماندها به بی خطر سازی برسند.

دکتر ندافی اذعان داشت: با تاکید مقام وزیر نیز بیمارستانها موظف شدند فراتر ازاین اهداف را دست یابند  تا خطراتی برای سلامتی مردم نداشته باشد.

رئیس مرکز سلامت  محیط و کار وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی با اشاره به پسماندهی صنعتی و  کشاورزی گفت: متاسفانه در این خصوص کاری جدی انجام نشده است بنابراین از محیط زیست خواستاریم به دلیل اینکه این پسماندها اثرات سوء بر روی سلامتی مردم دارد برنامه ویژه ای تدوین کنند و با سرعت بیشتری  این بخش را به نتیجه برسانند.
  • نویسنده : یزد فردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا